Om oss

maskinbelysning.com är en webbutik där företag inom privat och offentlig sektor, kommuner och organisationer handlar LED blixtljusramper, varningsljus, arbetsbelysning, blåljus, utryckningssystem, blixtljus, extraljus, bakljus, baklampor, positionsljus, rotorljusramper, rotellor, sökarljus, frontskydd, sidobågar, takbågar, backvarningsystem, backkameror, handlampor, pannlampor, gårdsbelysning, lokalbelysning, strålkastare, sandspridare, verktygslådor, hörselkåpor, reflexer, monteringsmaterial, kablar, reläer, fästen och mycket mer - totalt 11 000 produkter.


På maskinbelysning.com hittar du allt du behöver för ett smidigare och mer effektivt maskinägande. Du kan handla tillbehör direkt i vår webshop, ringa in din order på 020-152 112 (val 1) eller emaila din order på kundservice@maskinbelysning.com

Du får alltid bäst hjälp om du ringer då du får prata med en produktspecialist som intervjuar dig gällande ditt behov,  användningsområde och krav och därefter rekommenderar rätt produkt direkt pch ofta till ett rabatterat pris i fall du köper flera produkter samtidigt.

Då vi har Sveriges största utbud av tillbehör inom vårt affärsområde, som är i huvudsak varningsljus, arbetsljus och tillbehör till lastbilar och entreprenadmaskiner, hittar vi i 98% av fallet exakt det du behöver vid första kontakt. Detta är unikt och innebär att du slipper nöja dig med en föråldrad produkt, produkt som sälj/krängs för att man måste minska lagret eller som måste bort för att man köpt på sig stora kvantiteter i syfte att maximera sin vinst och inte för att just den produkten är rätt för ditt ändamål. 

Att handla i vår webbshop är enkelt och tryggt. Vi är certifierade.


Vi är ett företag som evolverat ur ett designföretag av världsunika lampor med anor från 1976.

Vårt telefonnummer är 020-152 112 - det ska vara enkelt att komma ihåg och kontakta oss.


112 System AB (559104-9241) driver maskinbelysning.com


De flesta av våra produkter kan specialkonfigureras i enlighet med era önskemål. De produkter som ni kan se på vår hemsida är bara en del av de modeller som vi säljer. Kontakta oss för mer information.

Här (klicka här) kan du läsa mer om våra tjänster så som montering, rådgivning och samarbete.Produkter, som mot förmodan inte finns i lager, leveras normalt inom 3-6 dagar.

Samtliga priser visas exklusive moms då vi endast vänder oss till företag. (B2B)


112 System AB (559104-9241) driver maskinbelysning.com